Basiseducatie

Differentieel  ‘traject basiseducatie’ voor wie werkt / wil werken met laaggeschoolde volwassenen.

 

Voor wie?

Je werkt of hebt een job op het oog in de sector van de basiseducatie.  CVO Limlo biedt een opleidingstraject met specifieke invulling in functie van deze sector. Diploma na 2 jaar.

Je beschikt over minimaal een diploma HO / bachelor sociaal, agogisch of talen en hebt interesse om als leraar te werken met laaggeschoolde volwassenen in de basiseducatie of een andere opleidingsinstelling . Dan is dit iets voor jou.

Via het differentieel ‘traject basiseducatie’ willen we je nader kennis laten maken met de opleidingsinstellingen die werken met laaggeschoolde volwassenen enerzijds en het lesgeven aan deze doelgroep anderzijds. 

Je volgt hiervoor de reguliere SLO en hebt de mogelijkheid om – binnen de bestaande modules - een aantal specifieke inhouden ( via zelfstudie, praktijkopdrachten, ...) gericht op lesgeven aan laaggeschoolde volwassenen, te volgen.

Het differentieel ‘traject basiseducatie’ is ook combineerbaar met het LIO-traject voor wie minstens een halftijdse job heeft voor minimum één jaar in een centrum voor basiseducatie.

Is dit wat voor jou ?   Of wil je hier meer informatie over? Schrijf je dan in voor de SLO en maak je interesse voor het ‘traject basiseducatie’ kenbaar via mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

 

Lees hier wat studenten vertellen over dit traject

 

 

Planning

Volgende cyclus start op dinsdag 18 september 2018.

Introductiedag op 13 of 15 september 2018.