Flexibele opleiding

Voor wie?

 

Avond- en/of weekendopleiding: je werkt of bent niet voltijds beschikbaar voor de opleiding. Je kiest ieder semester opleidingsonderdelen en vordert op die manier op je eigen  tempo. Opleiding op :

dinsdagavond: 18.00u.-21.30u.  en/of  donderdagavond 18.00u.-21.30u. en/of  zaterdagvoormiddag 08.20u.-13.40u.

Diploma na 2 jaar.

 

Volgende cyclus start op dinsdag 5 februari 2019.

Introductiedag op 31 januari 2019.

Planning

 

In de flexibele opleiding zijn er contactonderwijsmomenten op dinsdagavond en/of donderdagavond en/of zaterdagvoormiddag.

Je plant zelf welke opleidingsonderdelen je wanneer wil volgen. Je kan in onderstaand schema  bij wijze van voorbeeld 6 modeltrajecten inkijken.

-     Per opleidingsniveau (secundair onderwijs of hoger onderwijs) zie je welke stappen je per semester kan zetten om het opleidingsprogramma af te werken.

-     Je kan dit traject ieder semester bijsturen of aanpassen. Het is dus mogelijk dat je start op zaterdag maar in de loop van de opleiding na een semester overschakelt naar dinsdag-donderdag. Je kan de opleiding ook een semester of langer onderbreken en later opnieuw aansluiten.

 

Lees hier wat studenten vertellen over dit traject

 

Opmerkingen:

 

De module DCO (Didactische competentie oefenlessen) volg je in homogene groepen volgens afstudeerrichting. Dat maakt dat je de lesdag voor deze module niet zelf kan bepalen.

 

Klik op het vak dat overeenkomt met je keuze.

OPLEIDINGSTRAJECTEN

Contactonderwijsmomenten

Vooropleiding

Dinsdag-donderdag

Dinsdag-zaterdag

Donderdag-zaterdag

Zaterdag

Secundair onderwijs

Modeltraject 1

Modeltraject 2

Modeltraject 3

Hoger onderwijs

 

Modeltraject 4

Modeltraject 5

Modeltraject 6