Leraar-in-opleiding

Voor wie?

Leraar in opleiding: voor wie al een job heeft in het onderwijs. Wij coachen je intensief via een LIO-begeleider gedurende je eerste jaar in uw job als leraar. Diploma na 1.5 tot 2 jaar.

 

Lees hier wat studenten vertellen over dit traject

 

 

Planning

Als LIO volg je in CVO-LIMLO een boeiend individueel en persoonlijk opleidingstraject.

Je eigen job als leraar staat centraal om via werkplekleren de meest praktijkgerichte modules van de reguliere opleiding, zowel naar theorie als naar praktijk te integreren.

Je werkt vanuit je dagelijkse praktijk als leraar in je eigen tempo en zelfgestuurd aan de invulling van de competenties van het beroepsprofiel.

Een persoonlijke lio-begeleider van CVO LIMLO zorgt voor continue individuele en groepsgerichte begeleiding. Onze begeleiders werken in nauw overleg met de mentor-coach op de werkplek. 

Omdat je een aantal modules combineert, kan je op die manier de SLO-opleiding inkorten tot 1.5 jaar.

Om te kunnen starten in dit traject stelt CVO LIMLO als voorwaarde dat je tijdens het LIO-traject minstens halftijds aan de slag bent gedurende een volledig schooljaar.

Interesse?  CVO LIMLO geeft je graag meer informatie over dit opleidingstraject via een persoonlijke intake. Daarvoor maak je een afspraak met de co√∂rdinator van het LIO-traject binnen de opleiding: Danny Robben, directeur.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Volgende cyclus start in op dinsdag 18 september 2018.